Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Nisan 2019 17:49

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Çelik, CHP'yi eleştirerek "Sosyal demokrasiyle ilgileri yok. Bu yaklaşımlar Avrupa aşırı sağıyla yüzde 90 oranında benzerlik gösteren siyasetler." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
ömer çelik

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kızılcahamam kampında düzenlediği basın toplantısında CHP'yi eleştirerek "Kendilerine sosyal demokrat parti diyorlar. Sosyal demokrasiyle ilgileri yok. Bu uygulanan program, bu yaklaşımlar Avrupa aşırı sağıyla yüzde 90 oranında benzerlik gösteren siyasetler." ifadelerini kullandı.

"CHP yöneticilerinin saldırıyla, şiddetle bir derdi yok." diyen Çelik, "Tek yapmaya çalıştıkları bu eylemin arkasında AK Parti'yi göstermeye çalışmak." açıklamasında bulundu.

Sri Lanka'daki terör saldırısına dadeğinen Çelik, "Açık bir şekilde lanetlediğimiz, kınadığımız Sri Lanka'daki terör eylemini hiç kimse Müslümanları taciz etmek için kullanmamalıdır. Yeni Zelanda Başbakanının ve siyasetçilerinin tavrını herkesin örnek alması gerekir." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...