Tgrt Haber
19 Kasım 2019 02:48

AK Parti üye sayısı 10 milyonu geçti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “10 milyon 397 bin üyemiz var bizim. Seçmeninin 5’te birini üye yapmış bir siyasi hareketten bahsediyoruz.” dedi.

AK Parti üye sayısı 10 milyonu geçti
ak parti,,ak parti üye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konudaki talimatı doğrultusunda çalışma yaptıklarını bildiren Kandemir, “MYK’mizin bu anlamda temel bir yaklaşımı var. Üyelerimiz çok daha aktif, sürecin içerisinde olsunlar diye arzu ediyoruz. Bunun için gayret gösteriyoruz, teşkilat modelimizde ve şemamızda bununla ilgili yaptığımız değişiklikler ile hazırlıklar var” diye konuştu.
Kandemir, kongre sürecinde yapılacak değişiklik ve hazırlıklara ilişkin de şu bilgileri verdi:
“Bu çalışma Cumhurbaşkanlığı sistemine uygun bir şekilde yenilenmeyi de beraberinde getirecek. Bu manada mahalle teşkilatlarımızın, sandık yönetimlerimizin ve sandık teşkilatlarımızın, topyekûn kadrolarımızın birebir işin içerisinde oldukları, Büyük Türkiye hikâyesine daha diri ve canlı katkı sağladıkları bir dönemi inşa edeceğiz.”
AK Parti’nin dünyada nüfusa göre en yüksek üye oranına sahip bir siyasi parti olduğunu ifade eden Kandemir, “10 milyon 397 bin üyemiz var bizim. Bu şu demek memurların da üye olamadığını düşünerek baktığınızda seçmeninin 5’te birini üye yapmış bir siyasi hareketten bahsediyoruz” şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...