Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Şubat 2019 16:06

AK Parti'den IMF açıklaması

Ak Partisi Sözcüsü Ömer Çelik, "Vatandaşlarımız 'Hükümet IMF ile anlaştı' gibi bir haber gördüklerinde doğrudan bir yalan haber olduğuna hükmedebilirler" dedi.

AK Parti'den IMF açıklaması
ak parti,ömer çelik,imf,mhp,cumhur ittifakı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP'NİN IMF İDDİASINA CEVAP
Sözcü Çelik,  "Vatandaşlarımız 'Hükümet IMF ile anlaştı' gibi bir haber gördüklerinde doğrudan bir yalan haber olduğuna hükmedebilirler" dedi.

MHP İLE ORTAK MİTİNG
Çelik, AK Parti ve MHP'nin ortak miting yapıp yapmayacağı yönündeki soruya, "İstanbul ve Ankara'da özellikle ortak miting yapma arzusu var. Her iki genel başkanın takdirinde olan bir konu. Bunun daha güçlü bir mesaj vereceği şeklinde bir değerlendirmemiz var" cevabını verdi.

ABD'YE VENEZUELA KONUSUNDA TEPKİ
Venezuela'daki olaylara karşı Türkiye'nin tavrına ilişkin ABD'deki açıklamalarına cevap veren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İsimsiz olarak haberler çıkıyor. Kulis haberleri. biz bunlara tebellüğ etmeyiz. Biz bu mesajı almayız. Biz asıl hayal kırıklığına uğruyoruz. Dünyanın her tarafında demokrasi diyeceksiniz ve demokrasi için bu kadar, NATO içerisinde - başka alanlarda- beraber bedel ödeyeceksiniz, bir başka ülkeye geçici devlet başkanı atacaksınız" dedi.

KAŞIKÇI CİNAYETİ
Çelik, "Biz uluslararası soruşturma açılması yönünde gayret yürütüyoruz ve bütün dünyayı da buna davet ediyoruz. Saygın ve uluslararası bir soruşturma açılmalıdır ve bu soruşturma neticesine de herkes saygı duymalıdır." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...