Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2018 17:45

AK Parti'den sonra MHP'den de afiş asmama kararı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın afiş asmama kararına ittifak içinde olduğu MHP'den destek geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz “görüntü ve gürültü kirliliğine karşıyız" dedi.

AK Parti'den sonra MHP'den de afiş asmama kararı
mhp,,sadir durmaz,,cumhurbaşkanı erdoğan,,afiş bayrak,

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim kampanyalarıyla ilgili , “Görüntü ve gürültü kirliliğine son vereceğiz. Bayrak asmayacağız ve belirli saatler dışında otobüs gezdirmeyeceğiz" çağrısına destek verdi. 

"DUYARLI KAMPANYALARI MHP OLARAK DESTEKLİYORUZ"
“Biz de seçimlerde oluşan görüntü ve gürültü kirliliğine karşıyız. Vatandaşlarımızı rahatsız eden uygulamaları doğru bulmuyoruz. Seçim dönemlerinde bazı sokaklar görüyorsunuz bayraklar üst üste geçmiş, gürültü nedeniyle neredeyse yaşanmaz hale gelmiş. Bu tür kampanyalarda vatandaşlarımıza hiçbir şekilde rahatsızlık vermemek gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle çevreye duyarlı kampanyaların yürütülmesini MHP olarak destekliyoruz. Bu yaklaşım milli ekonomiye de katkı sağlayacaktır. Seçim dönemlerinde israf engellenecek, ciddi tasarrufa gidilecektir. Sosyal medyanın daha aktif kullanılmasını istiyor ve destekliyoruz. Adaylarımızdan da bu mecralara ağırlık vermelerini istiyoruz.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...