Tgrt Haber
21 Mart 2019 22:25

AK Parti'den Trump çıkışı: "Dünya, Trump'ın attığı tweetlerle yönetilecek bir yer değil"

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ABD Başkanı Donald Trump'ın Golan Tepeleri hakkındaki son Twitter paylaşımı için, "Dünya, Trump'ın aklına estikçe attığı tweetlerle yönetilecek bir yer değildir" dedi.

AK Parti'den Trump çıkışı: "Dünya, Trump'ın attığı tweetlerle yönetilecek bir yer değil"
numan kurtulmuş,,donald trump,,israil,,golan tepeleri,

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ABD Başkanı Donald Trump'ın "52 yılın ardından ABD için İsrail'in Golan Tepeleri üzerindeki egemenliğini tam olarak tanımanın zamanı geldi" açıklamasına tepki gösterdi.

Kurtulmuş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Dünya, Trump'ın aklına estikçe attığı tweetlerle yönetilecek bir yer değildir. ABD'nin Başkanı epeydir İsrail'in sözcülüğüne soyunmaktadır. Golan Tepeleri hakkındaki son sözleri ateş topuna dönmüş olan bölgemizi daha da karıştırmaya neden olacak art niyetli bir yaklaşımdır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...