Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ağustos 2018 18:28

AK Parti'den yerel seçim ve afla ilgili flaş açıklama

AK Parti MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Çelik, af tartışmalarına ilişkin, "Bizim gündemimizde yok. Daha önceki pozisyonumuzda bir değişiklik yok." dedi.

AK Parti'den yerel seçim ve afla ilgili flaş açıklama
ak parti,ömer çelik,af

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 3 saat saat sürdü.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. 

"Gündemimizde yok"
Çelik, af tartışmalarına ilişkin, "Bizim gündemimizde yok. Daha önceki pozisyonumuzda bir değişiklik yok." dedi. 

"Yerel seçimleri gündemimize almış bulunuyoruz"
Ömer Çelik, "Yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı, güçlü bir şekilde gündemimize almış bulunuyoruz." ifadelerini kullandı. 

"Yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı olacak mı?" şeklindeki soruya Çelik, "Yerel seçimde 'böyle bir şey olur olmaz' gibisinden şu anda bir değerlendirmemiz yok. Daha onlara vakit var." yanıtını verdi.

Macron'a tepki
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un açıklamalarına tepki gösteren Çelik,  "Sayın Fransa Cumhurbaşkanından hem Türkiye'ye dönük olarak sağduyulu ifadeler duymak isteriz hem de İslam ve terör gibi konuları bir arada kullanmasının ne kadar sakıncalı olduğunu hatırlatmak isteriz." değerlendirmesinde bulundu. 


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...