Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ocak 2015 08:51

AK Partili başkan trafik kazasında ağır yaralandı

Edirne'nin Enez ilçesi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nalan Yörüker, geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.

AK Partili başkan trafik kazasında ağır yaralandı
ak parti, trafik kazası, nalan yörüker,

Edinilen bilgiye göre; Enez ilçesinden Keşan ilçesine seyir halinde olan AK Parti Enez Kadın Kolları Başkanı Avukat Nalan Yörüker (40) yönetimindeki 22 FE 063 plakalı otomobil, Keşan'a bağlı Karahisar köyü yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Tarlalık alana uçan ve takla atarak hurdaya dönen araçta, Yörüker yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla hurdaya dönen araçtan çıkarılan Nalan Yörüker, olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Avukat olan ve aynı zamanda AK Parti Enez Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüttüğü öğrenilen Nalan Yörüker, Keşan Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından iç kanama şüphesiyle durumunun ağır olması nedeniyle 2. Seviye Yoğun Bakım Ünitesi'ne kaldırdı. Durumu kötüye giden Yörüker, daha sonra ise burada yapılan müdahalelerinin ardından ambulansla Edirne'de bulunan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayı duyan çok sayıda partili de Keşan Devlet Hastanesi'ne akın etti.
Nalan Yörüker'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...