Tgrt Haber
02 Haziran 2015 20:49

AK Parti'li vekili içeri almadılar

AK Parti milletvekili adayı Alev Dedegil ve partililere, Kadıköy'de seçim ziyareti için gittikleri apartmanda tepki gösterildi.

AK Parti'li vekili içeri almadılar
ak parti, vekil,

7 Haziran genel seçimleri öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Alev Dedegil ve beraberindeki partililer, davet üzerine Kadıköy'de bir apartmana gitti.

BİNAYA GİRİŞ ENGELLENDİ

Apartman sakinleri, "hiçbir siyasi partinin binada propaganda yapamayacağına dair karar" aldıklarını belirterek, partililerin girişini engelledi.

POLİS TARTIŞMAYI ENGELLEDİ

Bunun üzerine apartman sakinler ile partililer arasında sözlü tartışma yaşandı. Haber verilmesi üzerine apartmana gelen polis, tartışmanın büyümesini engelledi. Tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.
AK Parti milletvekili adayı Alev Dedegil ve beraberindekiler, buradan seçim minibüsüyle ayrıldı.

DAVET ÜZERİNE GİTTİLER

Alev Dedegil, gazetecileri yaptığı açıklamada, aldıkları davet üzerine ziyarete gittiklerini söyledi.
Bu ziyaretin engellenmeye çalışılmasını kınadığını ifade eden Dedegil, "Bu ülkeye hiç yakışmıyor. Biz demokratikleşme, insan hakları, özgürlükler derken bir grup zihniyetin hale bu şekilde varoluşunu anlamak mümkün değil. Ama az kaldı. Kampanya dönemlerinde bu tür tatsızlıklar olabiliyor. İnşallah hayırlısıyla tamamlayacağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...