Tgrt Haber
22 Ocak 2015 14:03

AK Partililerin zayıflama reçeteleri

AK Parti'de bakan ve milletvekilleri ilginç yöntemlerle kilo vermenin yollarını arıyor.

AK Partililerin zayıflama reçeteleri
faruk çelik, ak parti, zayıflama,

Çalışma Bakanı Çelik ile Genel Başkan Yardımcısı Şentop akupunktur tedavisi ile kilo vermeye çalışırken, Gümrük Bakanı Canikli spor yaparak ve düzenli beslenerek formunu koruyor. Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Karatay diyeti, Tarım Bakanı Mehdi Eker ise Hz. Muhammed'in “Acıkmadan yemeyin, doymadan sofradan kalkın” ilkesini uyguluyor. AK Parti içinde birçok yönetici ve milletvekili ise diyetisyen kontrolünde kilo vermeye çalışıyor.
AK Partili bakan ve milletvekilleri kilo vermek için ilginç yöntemlere başvuruyor. Bazıları akupunktur tedavisini tercih ederken, bazıları da düzenli beslenme ve spor ile formunu korumaya çalışıyor.
Prof. Dr. Canan Karatay geçtiğimiz günlerde Meclis'i ziyaret ederek milletvekillerinin büyük çoğunluğunun 'obez' olduğunu ve düzensiz beslendiklerini açıklamıştı.  AK Parti'de içinde de kiloları nedeniyle sıkıntı yaşayan birçok isimden bazıları diyetisyen kontrolü ile bazıları spor yaparak, bazıları da akupunktur yöntemi ile fazla kilolarından kurtulmaya çalışıyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 10 günde 8 kilo vermesinin formülünü, “Bugüne kadar çok diyet yaptım ama düzensiz yaşam ve düzensiz beslenme nedeniyle bir türlü kilo veremedim. Ben 6 ayda günlük şu kadar öğünle zayıflayabilecek biri değilim. Kesin çözüm olsun dedim ve akupunktur tedavisine gitmeye başladım. 10 günde 8 kilo verdim. Ben bile şaşırdım” dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop da akupunktur tedavisini tercih edenlerden. Şentop'un da kısa süre içinde 10 kilo verdiği belirtiliyor.
Kabinenin en 'fit' bakanları arasında yer alan Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ise formlarını korumayı düzenli beslenmeye bağlayan isimler. Canikli, hemen hemen her sabah spor yapıyor ve beslenmesine dikkat ediyor. Bakan Eker ise, yıllardır Hz. Muhammed'in “Acıkmadan yemeyin, doymadan sofradan kalkın” ilkesini uyguluyor.
KARATAY DİYETİ YAPANLAR
AK Parti'de, ara öğün yemeden protein ağırlıklı beslenmenin ön plana çıktığı Karatay diyetini uygulayanlar da var. Bu isimlerden biri de Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem. Erdem, bu yolla 5-6 kilo verdiğini, hatta daha fazla kilo kaybetmemek için diyetisyene gidebileceğini söyledi.  AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Kadın Kolları Başkanı Azize Sibel Gönül de diyetisyen kontrolünde kilo veriyor.
Yücel KAYAOĞLU/Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...