Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 May 2016 06:57

Akaryakıt istasyonuna molotofkokteyli saldırı

Ataşehir'de bir akaryakıt istasyonuna molotofkokteyli atan saldırganlar, kaçarlarken bir piknik tüpünü istasyonun duvarının dibine bıraktı.

Akaryakıt istasyonuna molotofkokteyli saldırı
ataşehir, molotofkokteyli

İstasyon çalışanları hızla alevlere müdahale ederek, olası bir facianın önüne geçmiş oldu. Olayda herhangi bir yaralı ve can kaybı olmazken, hafif çaplı maddi hasar meydana geldi.
Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi Üsküdar Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna saat 03.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce molotofkokteyli atıldı. Saldırganlar kaçarlarken istasyonun duvar dibine bir poşet içinde piknik tüpü bıraktı. Akaryakıt istayonu çalışanları önce ilk etapta elektrikleri kesip pompa sistemini devre dışı bıraktı. Yangın tüpüyle alevleri söndüren çalışanlar itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alarak, bomba imha uzmanlarına haber verdi. Cadde tamamen trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı piknik tüpünde herhangi bir düzenek olmadığını belirledi. Ancak tüpün gaz vanasının açık olduğu ve uzman polisin vanayı kapattığı görüldü.
"(LPG TANKI) EĞER SIZDIRSAYDI, BURASI HAVAYA UÇACAKTI"

Olay yeri inceleme ekipleri ve itfaiyeni kontrollerinin ardından trafiğe kapatılan cadde tekrar açıldı. Alevleri söndürdüğü sırada yangın tüpünden çıkan tozdan etkilenen istasyon çalışanı Çetin Tilkioğlu'na olay yerine gelen bir ambulans müdahalede bulundu. Ayakta müdahalesinin ardından Tilkioğlu'nun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Akaryakıt istasyonu çalışanlarından biri saldırının LPG tankına olduğunu iddia ederek, "Eğer sızdırsaydı, burası havaya uçacaktı. Çetin abi elektriği kesti. Kilitledi hepsini." dedi. Polis ekipleri geniş çaplı inceleme başlatırken, saldırgan veya saldırganları arama çalışmaları sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...