Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Temmuz 2014 19:22

Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü

Karamanda yakıt almak için bir akaryakıt istasyonuna gelen TIR'da yüklü bulunan samanlar belirlenemeyen nedenle alev aldı.

Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü
yangın, akaryakıt istasyonu, karaman, saman yüklü tır, Yangın haberleri, Yangın,

Alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken faciadan kıl fayı dönüldü.  Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Karaman- Karapınar karayolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. 48 yaşındaki Mehmet Şirin Çetinbaş, yönetimindeki 21 TB 879 plakalı saman balyası yüklü TIR ile yakıt almak için akaryakıt istasyonuna girdi. Çetinbaş, yakıt pompalarına yaklaşık 40 metre kala dorseden alevlerin yükseldiğini fark edince aracını durdurdu. İnip baktığında samanların alev aldığını fark eden Çetinbaş, itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri alevlerin akaryakıt istasyonuna sıçramaması için mücadele etti. TIR'ın kupa bölümü dorsesinden ayrılıp başka bir alana çekildi. Alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken faciadan da kıl payı dönüldü. Yaklaşık 12 tonluk samanların büyük bir bölümü de yandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...