Tgrt Haber
12 Aralık 2016 17:37

Akdeniz Üniversitesi'nde tehlikeli gerginlik

Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi'nde yazar ve şair Hüseyin Nihâl Atsız'ın anma etkinlikleri sırasında ülkücü grup ile karşıt görüşlü grup arasında gerginlik yaşandı.

Akdeniz Üniversitesi'nde tehlikeli gerginlik
antalya,akdeniz üniversitesi,gerginlik,

Akdeniz Üniversitesi'deki Olbia Çarsısı'nda bir grup ülkücü tarafından 1975 yılında yaşamını yitiren yazar ve şair Hüseyin Nihâl Atsız'ı anma etkinliği düzenlendi. Bu sırada dışarıda toplanan karşıt görüşlü öğrencilerin bulunduğu grup slogan attı. Daha sonra taş atmaya başlayan grup, ülkücü grubun karşılık vermesi üzerine kaçarak merkezi kütüphaneye sığındı. Ülkücü grup da koşarak kütüphanenin bulunduğu yere geldi.

Akdeniz Üniversitesi'nde tehlikeli gerginlik
 
Olayların büyüme ihtimaline karşı polis ekipleri kütüphane önünde önlem alıp beklemeye başladı. Ülkücü grubun kütüphane önünden dağılmasını sağlayan polis, diğer grubu da kütüphaneden çıkartarak uzaklaştırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...