Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Mart 2015 00:04

Akdoğan'dan 'İmralı'ya İzleme Heyeti' iddiasına yalanlama

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Çözüm Süreci'ne ilişkin '16 kişilik izleme heyeti kurulduğu belirtilerek yayımlanan isim listesinin külliyen yalan ve uydurma' olduğunu bildirdi.

Akdoğan'dan 'İmralı'ya İzleme Heyeti' iddiasına yalanlama
Yalçın Akdoğan, Çözüm Süreci, imralı heyeti

 Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Çözüm Süreci'ne ilişkin izleme heyetinde yer alan isimlerin belirlendiği iddialarıyla ilgili, "Bazı basın organlarında 16 kişilik izleme heyeti kurulduğu belirtilerek isim listesi yayınlanmaktadır. Bunlar külliyen yalan ve uydurmadır" açıklamasında bulundu. Akdoğan, Twitter'daki hesabında, "Bazı basın organlarında 16 kişilik izleme heyeti kurulduğu belirtilerek isim listeleri yayınlanmaktadır. Bunlar külliyen yalan ve uydurmadır. Meclis'te gerçekleşen sıradan bir görüşmeye atfen spekülasyonlara yol açacak açıklamalar yapılması, sürecin ciddiyetiyle bağdaşmamaktadır" değerlendirmesine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...