Tgrt Haber
07 Ekim 2021 14:46

Akıncı'nın gözünden Bayraktar TB2: Megakentin üzerinde kuşlar gibi süzüldü

Yerli imkanlarla üretilen silahlı insansız hava aracı Akıncı, İstanbul semalarında süzülen Türkiye’nin gururu insansız hava muharebe aracı Bayraktar TB2'yi böyle görüntüledi.

Akıncı'nın gözünden Bayraktar TB2: Megakentin üzerinde kuşlar gibi süzüldü
bayraktar tb2,,akıncı tiha,

TEKNOFEST'te uçan AKINCI TİHA ile Bayraktar TB2 izleyenlere muhteşem bir görsel şölen sundu. BAYKAR Savunma'nın sosyal medya hesabından AKINCI'nın gözünden Bayraktar TB2'nin görüntüsü paylaşıldı.

AKINCI'NIN GÖZÜNDEN BAYRAKTAR TB2

Megakent İstanbul'un üzerinde kuşlar gibi süzülen, çelik kanadıyla dosta güven düşmana korku veren Bayraktar TB2 görenleri kendisine hayran bıraktı. Türk ezgilerinin yer aldığı müzikle Baykar Savunmanın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüyü kaydeden ise yerli imkanlarla üretilen Türkiye'nin gururu Akıncı oldu. İstanbul semalarında çekilen o anlar sosyal medyada binlerce kez görüntülendi.

İSTANBUL KANATLARIMIN ALTINDA

TEKNOFEST 2021'de uçan AKINCI TİHA ile Bayraktar TB2 izleyenlere muhteşem bir görsel şölen sunmuştu. BAYKAR Savunma'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi. "İstanbul kanatlarımın altında… Bayraktar AKINCI'nın gözünden Bayraktar TB2"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...