Tgrt Haber
14 Ağustos 2022 15:44 - Güncelleme : 14 Ağustos 2022 16:17

Son dakika! AKOM, İstanbulluları saat vererek uyardı: Kuvvetli geliyor

Afet ve Koordinasyon Merkezi (AKOM)’dan yapılan açıklamada, İstanbul'un gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurun etkisi altına gireceği belirtildi.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! AKOM, İstanbulluları saat vererek uyardı: Kuvvetli geliyor
akom,istanbul,yağış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AKOM’un mevcut meteorolojik uydu ve radar verileri doğrultusunda yaptığı değerlendirmelere göre Pazartesi’nin ilk saatlerinde kuvvetli yağışların İstanbul’a ulaşması bekleniyor.

GECE SAATLERİNDE BAŞLAYACAK

İl genelinde bu gece saatlerinden itibaren (03.00) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanması tahmin ediliyor.

Yağışların yarın sabah saatlerinden itibaren 06.00 etkisini arttırması, akşam saatlerine kadar 18.00 yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur şeklinde etkili olması bekleniyor.

VALİLİKTEN KRİTİK UYARI

İstanbul Valiliği, sosyal medya üzerinden vatandaşlara hava durumu ile ilgili önemli bir uyarıda bulundu.

Valiliğin resmi hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Meteoroloji'ye göre; Pazartesi (Yarın) ilk saatlerden itibaren İstanbul'da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel ve su baskınına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayso14 Ağustos 2022 18:06

Norelim geliosa hava bu ne zaman geleceği belli olmaz abartmayin

Sonraki Haber Yükleniyor...