Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ağustos 2021 18:22

Meral Akşener'in kahvehane ziyaretinde gergin anlar: Yalan konuşuyorsunuz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Erzincan’ın Tercan ilçesinde kahvehane ziyareti sırasında gergin anlar yaşandı. Şehit ağabeyi yapılan eleştirilere sert tepki göstererek, “Yalan konuşuyorsunuz” dedi.

Meral Akşener'in kahvehane ziyaretinde gergin anlar: Yalan konuşuyorsunuz
İYİ Parti,Meral Akşener,Erzincan

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzincan'da esnaf ziyareti yaptı. Akşener, Erzincan merkezin ardından Çayırlı ve Tercan ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Tercan’da bir kahvehaneye giren Meral Akşener, bir vatandaşla sohbet ederken vatandaşın da hükümete yönelik eleştirilerde bulunması üzerine şehit ağabeyi Yusuf Budak, oturduğu masadan ayağı kalkarak duruma sert tepki gösterdi. Bir süre gergin anlar yaşanırken Akşener, kahvehaneden dışarı çıkarak esnaf gezisine devam etti.

"ALLAH'TAN KORKUN"

Şehit ağabeyi Yusuf Budak, “Yalan söylüyorsunuz” şeklinde tepkisini sürdürerek şöyle konuştu:

“Allah’tan korkun. Yalan konuşmayın. Acından ölüyordunuz şimdi çok şeye sahipsiniz. Ne olmuş memlekete. Yalan konuşmayız. 90’lı yılları hatırlayın. Hepimiz kardeşiz. Terörle geçen yıllarda Tendürek'e çıkamıyorduk. Şimdi dört dörtlük askeri güce sahibiz. Açız, açız, açız diyor. Ne açız. Emekli maaşını alıyor akşama kadar keyif çatıyorsun. İsrail’in, ABD’ye karşı dik duruyoruz.

SİVAS'TA DA GERGİNLİK YAŞANMIŞTI

Akşener'in dün Sivas’ta gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında da gergin anlar yaşanmıştı. Miting sırasında yanlarında çocuk bulunan bir aile Akşener’i istifaya çağırdı. Bir vatandaş İYİ Parti liderine tepki gösterdi. 

Vatandaş ile Meral Akşener arasında geçen diyalog:

Vatandaş: Siz CHP’nin 15 milletvekiliyle seçilmediniz mi?
Akşener: Aynen öyle oldu sevgili kardeşim.
Vatandaş: Oyla girmediniz siz oraya. Çok halktan söz ediyorsanız istifa edin.
Akşener: Seni mi kıracağım kardeşim.

Yaşanan bu diyaloğun ardından vatandaşın istifa çağrısına Akşener 'sen istiyorsan istifa ederim' şeklinde cevap verince gergin anlar yaşandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...