Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Kasım 2021 11:49

Akülü sandalyesinin şarj aleti çalınan engelli kadından yardım çığlığı

Adana’da çocuk felci nedeniyle yürüyemeyen engelli kadının evine giren hırsızlar akülü sandalyesinin şarj aletini ve 20 torba kömürü çaldı.

Akülü sandalyesinin şarj aleti çalınan engelli kadından yardım çığlığı
engelli,,hırsız,,Adana

Adana’nın Kozan ilçesinde bir eve giren hırsızlar çocuk felci nedeniyle yürüyemeyen engelli kadının akülü sandalyesinin şarj aletini ve devletin yardım olarak verdiği 20 torba kömürü çaldı.

"AZICIK VİCDANLARI VARSA GETİRSİNLER"

 

Mahmutlu Mahallesi, Kadirli Caddesi'nde oturan 4 çocuk annesi Gülcan Çakıcı (48) hırsızların 2 bin TL değerinde akülü sandalyesinin şarj aletini ve 20 torba kömürünü çaldığını belirterek, "Yüzde 82 engelliyim, 3 yaşındayken çocuk felci nedeniyle yürüyemiyorum. Gece saatlerinde evimde elektrik kesildi. Ben de bütün mahallede kesildi sandım. Sabah aşağıya indim iki akülü sandalyemin şarj aletini çalmışlar.2 yıldır burada yaşıyorum böyle bir şey görmedim. 20 torba kömürü çalmışlar. Kızlarım sobamı kurmak için geldi soba borularını çalmışlar. Keşke onu almasalar. Kömür umurumda değildi. Geçen sene kaymakamlığın verdiği kömürümde vardı. Engelliler derneğinin hediyesiydi akülü sandalyem. İlk sandalyemi 9 yıl önce bir hayırsever almıştı çok mutlu olmuştum. Kömürü istemiyorum. Ama akülü sandalyemin şarj aletini azıcık vicdanları varsa getirsinler" diyerek gözyaşı döktü.

Akülü sandalyesinin şarj aleti çalınan engelli kadından yardım çığlığı

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri engelli kadının çalınan akü şarj aleti ve kömürlerinin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...