Tgrt Haber
31 Temmuz 2021 10:39

Alevleri söndürürken ortasında kaldılar

Antalya'nın Manavgat ilçesinde günlerdir yangınla mücadele eden orman ekipleri alevlerin ortasında kaldı. Ekibin panikle çıkış yolu aradığı o anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Alevleri söndürürken ortasında kaldılar
antalya,,manavgat,,yangn,,orman yangını,

Antalya'nın Manavgat ilçesinden tüyler ürperten görüntüler geldi. Söndürmeye çalıştıkları alevler etraflarını sardı. Yangın söndürme ekipleri ölümle burun buruna bir kurtuluş yolu aradı.

ALEV KAPANINDAN KURTULMA ÇABASI

Günlerdir orman yangınlarıyla mücadele eden ve alevleri kontrol altına almak için canla başla çalışan ekipler etraflarını saran alevlerin arasında kaldı. Arazözle yangına müdahale etmek isteyen ekip panikle bir çıkış yolu aradı. Gece vakti sadece alevlerin aydınlattığı bölgede bir kurtuluş yolu arandı.

Bu sırada telsizden sivil bir kişinin mahsur kaldığı anonsu geçildi. Ama onlar da aynı durumdaydı. Ölümle burun buruna gelen ekip sonunda çıkış yolunu buldu. Herkes rahat bir nefes aldı. Yaptıkları işin ne kadar zor olduğunu bu görüntüler anlatmaya yetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...