Tgrt Haber
29 Haziran 2022 16:35 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 18:20

Son dakika! Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi

Son dakika haberi: Müteahhit ve iş insanı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi. Ağaoğlu tedavisi için hemen Ataşehir'de özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçiren Ağaoğlu'na anjiyo tedavisi uygulandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika! Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi
Ali Ağaoğlu,Kalp krizi,İstanbul

Müteahhit ve iş insanı Ali Ağaoğlu, öğle saatlerinde geçirdiği rahatsızlık üzerine Ataşehir'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Ali Ağaoğlu'na anjiyo tedavisi uygulandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ağaoğlu'nun tedavisinin hastanede devam ettiği aktarıldı.

ŞİRKETTEN AÇIKLAMA

Ağaoğlu Şirketler Grubu’ndan iş adamı Ali Ağaoğlu’nun sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, “Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ali Ağaoğlu’na, Ataşehir’de rutin kontroller için gittiği bir hastanede anjiyo işlemi uygulanmıştır. Ali Ağaoğlu’nun sağlık durumu gayet iyi olup endişe edilecek bir durum söz konusu değildir” ifadelerine yer verildi.

ALİ AĞAOĞLU KİMDİR?

İş adamı Ali İbrahim Ağaoğlu, 3 Mart 1954’te Trabzon’un Of ilçesinde doğdu. Müteahhit ve iş insanı olan Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Ticarete çok erken yaşlarda atılan Ağaoğlu, lise eğitimini son yılda bırakmıştır.

1981 yılından itibaren toplu konut siteleri üretmeye başlayan Ağaoğlu Şirketler Grubu, özellikle 1990’lı yılların sonlarında başlattığı projelerle çok konut projesi hayata geçirildi.

2012'DE EN ZENGİN 100 TÜRK LİSTESİNDE 10. OLDU

Ali Ağaoğlu, Ekonomi dergisi Forbes'in 2012 yılında yayınladığı “En Zengin 100 Türk” listesinde 10. sırada yer aldı. Mart 2013 itibarıyla Forbes'in yaptığı araştırmaya göre, 2.7 milyar ABD doları servetiyle, Türkiye'nin 8., dünyanın ise 527. en zengin iş adamıdır. Türkiye Vergi Rekortmeneleri Listesinde ilk kez 2008 yılında yer almıştır

Son dakika! Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdiAğaoğlu'nun kaldırıldığı hastanenin önü

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...