Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Şubat 2020 17:27

Alkollü araç sürücüsü tutuklandı

Bağdat Caddesi’nde kaldırıma çıkarak bankta oturan nişanlı çifte çarpıp Cansu Safi’nin ağır yaralanmasına neden olan alkollü araç sürücüsü Muhammed Enes A. tutuklandı.

Alkollü araç sürücüsü tutuklandı
alkollü,sürücü

Kadıköy Bağdat Caddesi’nde gece saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden Muhammed Enes A. isimli sürücü, otomobiliyle kaldırıma çıkarak önce bankta oturan iki kişiye ardından yoldaki başka bir araca çarpmıştı.

Polise giderek teslim oldu

Kazada bankta nişanlısıyla beraber oturan Cansu Safi ağır yaralanırken nişanlısı Berkehan Bulgurcu ile diğer otomobilin çarptığı araçtaki kişi hafif yaralandı. Yaralılar Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay yerinden kaçan sürücü Muhammed Enes A. ise bugün polise giderek teslim oldu.

Adliyeye sevk edildi

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Saray’ına sevk edilen şüpheli sorgusunda, “Beyaz eşya teknisyeniydim. Şu anda vatani görevimi yapıyorum. Olay günü arkadaşlarla birlikte buluşmuştuk. Ben dağıtım iznine geldiğim için arkadaşlarla eğlenmeye gitmiştim” dedi.

“Pişmanım”

Arkadaşlarıyla birlikte alkol aldığını söyleyen şüpheli, “Diğer arkadaşlarım daha kötü olduğu için aracı ben kullandım. Kasten kimseye zarar verme amacım yoktu. Zaten arkadaşlarımın can güvenliğini düşünüp zorda kaldığım için aracı ben kullandım. Kullanmamam gerektiğini biliyordum ama zorda kaldım. Pişmanım” dedi.

Alkollü sürücü tutuklandı

Mahkeme, şüphelinin alkollü araç kullandığına dair beyanları, çarptığı Cansu Safi isimli kişinin ağır yaralı olması, olay anı görüntüleri, şüphelinin 1.53 promil alkollü olduğuna dair alkol raporu gözönünden bulundurarak şüphelinin 'taksirle yaralanmaya neden olma' suçundan tutuklanmasına karar verdi. Şüpheli kararın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...