Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Nisan 2016 15:41

Alman Rita Darı Winkler cinayeti ile ilgili yeni gelişme

10 Mart'ta kaybolduktan sonra cesedi Gölcük'te bir işyerinde varil içinde üzerine beton dökülmüş halde bulunan Alman Rita Darı Winkler cinayeti ile ilgili polis denizde cinayette kullanılan silahı ve kadının eşyalarını arıyor.

Alman Rita Darı Winkler cinayeti ile ilgili yeni gelişme
Alman Rita Darı Winkler cinayeti

10 Mart'ta kaybolduktan sonra polisin her yerde aradığı Alman Rita Darı Winkler'in cesedi, Gölcük'te bir işyerinde varil içinde üzerine beton dökülmüş halde bulunmuştu. Winkler'in cesedi üzerinde yapılan incelemede vücudunda bir kurşun izine rastlarken, kadının bacaklarının diz bölümünden kesilerek varile konulduğu belirlendi. Cinayetin silahla işlenmesinin belirlenmesi üzerine dalgıç polisler Gölcük'te denizde suç aleti silahı ve kadına ait eşyaları arıyor. Öte yandan, yurt dışına kaçtığı öğrenilen katil zanlısı A.K.S ile ilgili kırmızı bülten çıkarmak için gerekli çalışmaların başlatıldığı öğrenildi.
Katil zanlısı olarak aranan A.K.S'nin kardeşi H.S dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderilmişti. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...