Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Haziran 2018 09:56

Almanya Cumhurbaşkanı: Mesut ve İlkay'ın bize bağlılığını dile getirmesi gerekiyor

Türkiye düşmanlıkları bitmiyor. Almanya Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptıkları görüşme sonrası tepki toplayan İlkay Gündoğan ve Mesut Özil için "Alman devletine bağlılıklarını dile getirmeleri iyi olur." dedi.

Almanya Cumhurbaşkanı: Mesut ve İlkay'ın bize bağlılığını dile getirmesi gerekiyor
almanya,,mesut

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, İngiltere'nin Başkenti Londra'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluştukları için tepki gören Alman milli futbol takımı oyuncuları İlkay Gündoğan ve Mesut Özil ile ilgili tehditkar bir açıklama yaptı.

DW Türkçe'nin aktardığına göre, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, "Onların sözlerini ciddiye almam gerekirse, ki almamam için herhangi bir neden yok, o zaman ikisinin de Alman devletine bağlılıklarını dile getirip ortaya çıkan görüntüyü düzeltmeleri onlar için iyi olur" diye konuştu.

Alman milli futbol takımı oyuncuları İlkay ve Özil'le köprü kurulması gerektiğini söyleyen Steinmeier, "Çıkış yolu aranmasına yardımcı olunmalı" önerisi yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...