Tgrt Haber
15 May 2019 09:47

Altın fiyatları 15 Mayıs 2019… Altının gram fiyatı ve çeyrek altın ne kadar?

Piyasalarda hafta ortasında altın fiyatları şekillenmeye devam ediyor. Yeni haftaya yükseliş trendi ile başlayan altın, döviz kurları ile birlikte paralel olarak değişkenlik gösterebiliyor. Peki, 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü gram altın ne kadar oldu ve çeyrek altın kaç TL’den satılıyor?

Altın fiyatları 15 Mayıs 2019… Altının gram fiyatı ve çeyrek altın ne kadar?
altın,,gram altın,,çeyrek altın,

Altın fiyatları bugün Kapalıçarşı ve diğer platformlarda işlem yapmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Yeni haftada yükseliş eğilimi içerisinde olan altının gramı hafta ortasında 250 TL’nin üzerinden işlem görmeyi sürdürüyor. Peki, fiyatlar son olarak hangi durumda ve güncel rakamalar neler?

İşte Bigpara’dan alınan son verilere göre piyasalarda son durum…

Altın fiyatları 15 Mayıs 2019… Altının gram fiyatı ve çeyrek altın ne kadar?

GRAM ALTIN NE KADAR?

15 Mayıs 2019 Çarşamba günü altının gram fiyatı 253 TL seviyelerinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise 1.295 dolar seviyelerinde bulunuyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Fiyatı nedeniyle yatırımcıların en çok tercih ettiği ürünler içerisinde olan çeyrek altın bugün 400 TL’den alınıp, 410 TL’den satılıyor. Alış ve satış rakamları arasında en az fark bulunan ürünlerden olan cumhuriyet altını ise 1.669 TL’den alınıp, 1.694 TL’den satılıyor.

Altın fiyatları içerisindeki son durum ise piyasaların kapanacağı cuma günü ortaya çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...