Tgrt Haber
08 May 2019 10:12

Altın fiyatları 8 Mayıs 2019: Bugün gram altın ve çeyrek altın ne kadar?

8 Mayıs 2019 Çarşamba günü altın fiyatları hafta ortasında piyasada işlem yapmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. İşte Kapalıçarşı ve diğer platformlarda yer alan son dakika altın fiyatları…

Altın fiyatları 8 Mayıs 2019: Bugün gram altın ve çeyrek altın ne kadar?
altın,,çeyrek altın,

Gram altın fiyatı yükseliş trendi yakaladığı haftada son olarak 255 TL seviyelerinde dengelenmişti. Hafta içerisinde yukarı yönlü değişimin yaşandığı altın, döviz kurları ile birlikte paralel olarak değişim göstermeye devam ediyor. Peki, gram altın son olarak ne kadar oldu?

Altın fiyatları 8 Mayıs 2019: Bugün gram altın ve çeyrek altın ne kadar?

İşte Bigpara’dan alınan son verilere altın piyasasında son durum…

GRAM ALTIN KAÇ TL?

Piyasalarda bugün altının gram fiyatı 255,6 TL’den işlem görüyor. Gram altının 255 TL olduğu aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise 1.287 dolar seviyelerinde bulunuyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

8 Mayıs 2019 Çarşamba günü çeyrek altın 404 TL’den alınıp 413 TL’den satılıyor. Yatırım yapanların tercihleri arasında yer alan cumhuriyet altını ise 1.674 TL’den alınıp, 1.699 TL’den satılıyor.

Geçtiğimiz haftayı yatay seviyede kapatan altının yeni haftadaki son durumu ise cuma günü netleşmiş olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...