Tgrt Haber
11 Aralık 2018 16:09

Altuğ Verdi kimdir? Altuğ Verdi'nin başarılarla dolu hayat öyküsü

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi bir polis memurunun vurulmasıyla şehit oldu. İşte Altuğ Verdi'nin başarılarla dolu hayat öyküsü...

Altuğ Verdi kimdir? Altuğ Verdi'nin başarılarla dolu hayat öyküsü
altuğ verdi,

RİZE EMNİYET MÜDÜRÜ ALTUĞ VERDİ KİMDİR?

Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ, 1972 yılında İstanbul’da doğdu. 1989 yılında Polis Kolejinden, 1993 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. Sırasıyla İstihbarat Daire Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Kudüs Başkonsolosluğu, Şırnak Emniyet Müdürlüğü, Adana Emniyet Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Kosova Barış Gücü, Birleşmiş Milletler Haiti Barış Gücü, Mersin Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Başbakanlık Koruma Dairesi Başkanlığında değişik rütbelerde görev yaptıktan sonra 28.12.2016 tarihinde 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti.
19.08.2017 tarihli Resmi Gazete ’de yayınlanan ve 2017/348 sayılı Kararname ile Rize Emniyet Müdürü olarak atandı.Evli ve bir kız babasıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...