Tgrt Haber
31 Temmuz 2022 16:05 - Güncelleme : 31 Temmuz 2022 16:13

Muayeneye gittiği hastanede ortadan kayboldu! Alzheimer hastası kadın ölü bulundu

Adana'da Alzheimer tedavisi gören Rahime Atay muayene olmak için gittiği hastanede kayboldu. 54 yaşındaki kadından 6 gün sonra acı haber geldi. Atay’ın cesedi ormanlık alanda bulundu.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Muayeneye gittiği hastanede ortadan kayboldu! Alzheimer hastası kadın ölü bulundu
adana,ölüm

Adana’da 6 gün önce muayene olmak için gittiği hastanede kaybolan kadının cesedi ormanlık alanda bulundu.

HASTANEDE ORTADAN KAYBOLDU

Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde oturan ve Alzheimer tedavisi gören 2 çocuk annesi 54 yaşındaki Rahime Atay, muayene olmak için 25 Temmuz günü öğle saatlerinde 27 yaşındaki kızı Eda Atay ile birlikte Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne gitti. Muayene sırasında Atay’dan kan tahlili istendi. Annesini beklemesi için koridordaki banka oturtup, sıra almak için danışmaya giden Eda Atay, döndüğünde annesini bulamadı. Bir süre hastanede annesini arayan genç kadın, bulamayınca kayıp başvurusunda bulundu.

Muayeneye gittiği hastanede ortadan kayboldu! Alzheimer hastası kadın ölü bulundu

CESEDİ ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Polis ve AFAD ekipleri de hastanenin bulunduğu bölgedeki Seyhan Baraj Gölü ve ormanlık alanda Rahime Atay’ı bulmak için çalışma başlattı. AFAD ekipleri, arama çalışmalarının 7’nci gününde Atay’ın cansız bedenini ormanlık alanda buldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Atay’ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Yapılan ilk incelemede Atay’ın cesedinde herhangi bir dış müdahaleye rastlanmadığı bildirildi.

Atay’ın kesin ölüm nedeninin otopsinin ardından ortaya çıkacağı belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...