Tgrt Haber
01 Ocak 2014 15:46

Amasya'da kaçakçılara operasyon

Amasya merkez ve Taşova ilçesinde yapılan iki ayrı operasyonda gümrük kaçağı çok sayıda ürün ve ele geçirildi, olayla ilgili 53 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Amasya'da kaçakçılara operasyon
amasya, taşova, iki ayrı operasyon, 53 kişiye soruşturma,

Amasya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile başlattıkları çalışma kapsamında Amasya merkezde şüphelendikleri bir kargo şirketine ait kamyonu durdurdu. Araçta yapılan aramada kaçak 7 bin 450 paket sigara, 2 milyon 490 bin makaron, 56 kilo çay, 10 bin 565 puro, 84 kilo nargile tütünü, 3 bin 938 güneş gözlüğü ve 200 adet cep telefonu ele geçirildi. Olaylarla ilgili 33 kişi hakkında soruşturma başlatıldı. Öte yandan, Taşova ilçesinde ekipler, şüphelendikleri bir kargo şirketine ait kamyonda yaptıkları aramada, doğu illerinden batıya sevk edildiği anlaşılan gümrük kaçağı 44 bin 232 paket sigara, 660 bin makaron, 59 kilo çay ve 1 gram toz esrar ele geçirdiler. Olaylarla ilgili 20 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...