Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ekim 2021 08:51

Amerika Diyanet Merkezi'nde silahlı saldırı: Bir kişi ateş açtı

Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington'da bulunan Amerika Diyanet Merkezi'nin (DCA) bahçesinde bir kişi silahla saldırdı. Saldırıda 1 kişi yaralandı.

Amerika Diyanet Merkezi'nde silahlı saldırı: Bir kişi ateş açtı
amerika diyanet merkezi,abd,saldırı

Başkent Washington'ın yakınlarında bulunan Amerika Diyanet Merkezi'nin (DCA) bahçesinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı. Polis kaynaklarından alınan bilgiye göre, Maryland eyaletindeki merkezde kılınan cenaze namazının hemen ardından kimliği bilinmeyen bir kişi ateş açtı.

Amerika Diyanet Merkezi'nde silahlı saldırı: Bir kişi ateş açtı

Merkezin bahçesinde yaşanan saldırıda, saldırganın vurduğu kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesi olmadığını belirten yetkililer, saldırganın hala arandığını kaydetti.

''BİREYSEL MESELE''

Olaya ilişkin polisin soruşturması sürerken, kaynaklar olayın DCA ile herhangi bir ilişkisinin olmadığını, bireysel bir mesele olduğunu ve merkezin yönetiminin yerel yetkililerle yakın iş birliği yaptığını aktardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...