Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Haziran 2022 15:40 - Güncelleme : 08 Haziran 2022 15:48

Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesimi çift yönlü trafiğe kapatıldı

Anadolu Otoyolu'nun Gerede kesiminde LPG yüklü tankerin devrilmesi sonucu otoyol, çift yönlü ulaşıma kapandı. Tankerin olay yerinden kaldırılmasına ilişkin çalışma başlatılırken Bolu Valisi Erkan Kılıç olay yerinde incelemelerde bulundu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesimi çift yönlü trafiğe kapatıldı
bolu,Anadolu Otoyolu

Anadolu Otoyolu’nda Ankara yönünde dava açan LPG yüklü tanker Ulusu mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

TRAFİK AKIŞI D-750 KARA YOLUNA YÖNLENDİRİLİYOR

Tankerin patlama ihtimaline karşı 1 kilometrelik alanda güvenlik önlemi alındı. Tanker sürücüsünün hafif yaralandığı kaza nedeniyle otoyolun İstanbul ve Ankara istikametinde ulaşım sağlanamıyor. Bölgede trafik akışı, D-750 kara yoluna yönlendiriliyor.

TANKERİN KALDIRILMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Tankerin olay yerinden kaldırılması için çalışma başlatılırken, itfaiye ekipleri de tedbir amaçlı soğutma çalışması yürütüyor.Bolu Valisi Erkan Kılıç da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesimi çift yönlü trafiğe kapatıldı

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...