Tgrt Haber
23 Aralık 2021 10:28

Anaokulunda skandal provokasyon: 29 Ekim'de çarşaf giyip çocukları korkuttular

Maltepe'deki özel bir anaokulunda kaydedildiği öne sürülen görüntülerde, hocaların çarşaf giyerek çocukları korkuttuğu iddia edildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliği adı altında gerçekleştirilen provokasyonda, anaokulunun sahibinin ise CHP İstanbul Milletvekili aday adayı Hikmet Dolun Binzinger olduğu ortaya çıktı.

Anaokulunda skandal provokasyon: 29 Ekim'de çarşaf giyip çocukları korkuttular
maltepe,,anaokulu,,çarşaf,,provokasyon,,29 ekim cumhuriyet bayramı,,etkinlik,

İstanbul Maltepe'de bulunan özel bir anaokulunda yapılan 29 Ekim etkinliğine dair skandal görüntüler ortaya çıktı. Erkek kılığına girmiş bir kadının, arkasındaki 4 tane çarşaflı kadınla birlikte çocukları korkuttuğu görülürken okulun sahibinin ise 2015'te CHP'den İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı olan Hikmet Dolun Binzinger olduğu ortaya çıktı.

BİR ERKEK, ARKASINDA 4 ÇARŞAFLI KADIN

Sabah'ın haberine göre, '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinliği' adı altında yapılan gösteride, yanlış tarihi bilgiler verilirken Osmanlı Devleti ve padişahları da karalayacak dezenformasyonlarla çocukların beyni yıkandı. Oyunun devamında ise erkek rolündeki bir kadın, arkasındaki 4 çarşaflı kadınla birlikte sahneye çıkarak çocukları korkuttu. Çocuklardan bazıları bu esnada 'Annemi istiyorum' derken 2015'te CHP'den İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı olan Hikmet Dolun Binzinger'in sahibi olduğu anaokulundaki skandal etkinlik velilerin tepkisini çekti.

Anaokulunda skandal provokasyon: 29 Ekim'de çarşaf giyip çocukları korkuttular
CHP İstanbul 2. Bölge Eski Milletvekili aday adayı Hikmet Dolun Binzinger

"PADİŞAHLARA İFTİRA ATIP OSMANLIYI KARALIYORLAR"

Bir velinin görüşlerinin alındığı olayda, tavsiye üzerine çocuğunu bu anaokuluna gönderdiğini söyleyen ebeveyn şu ifadeleri kullandı: 

"Eşim bana bu görüntüleri gönderdi. İzleyince şoka girdim. Anaokulu değil, resmen misyonerlik okulu. Yapılan etkinlikte tarihi gerçekleri yanlış aktarıp padişahlara iftira atıyorlar. Görüntülerde Osmanlı'yı karalayan ise okulun sahibi Hikmet Dolun Binzinger'di."

"ÇARŞAF GİYENLER KÖTÜ İNSANLAR"

"3-4 yaşındaki bu çocuklara bu şekilde korku dolu, yalan yanlış, beyin yıkama formasyonuyla tarih anlatılması doğru mu? Görüntüleri gördükten sonra çocuğumla konuştum. Çocuğuma da, 'Çarşaf giyen insanlar nasıl insanlar?' diye sordum. Çocuğum 'Kötü insanlar' cevabını verdi. Avukatımla görüştüm, suç duyurusunda bulunacağım."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...