Tgrt Haber
05 Şubat 2020 09:23

Ankara Valiliğinden lodos uyarısı

Ankara Valiliği meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre il genelinde lodosun etkili olacağını belirterek vatandaşları olumsuz durumlara karşı uyardı.

Ankara Valiliğinden lodos uyarısı
ankara valiliği,lodos uyarısı

Ankara Valiliği meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre il genelinde lodos uyarısında bulundu.

"KUVVETLİ FIRTINA BEKLENİYOR"
Kuvvertli rüzgarın etkili olacağını vurgulayan valilik yaptığı açıklamada "5 Şubat 2020 Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren güneybatıdan başlayacak kuvvetli rüzgârın (lodos) etkisini artırarak kuvvetli ve tam fırtına (70-100 km/sa) şeklinde esmesi beklenmektedir." ifadelerine yer verdi.

"OLUMSUZLUKLARA KARŞI DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUN"
Fırtınanın il genelinde 6 Şubat 2020 Perşembe günü akşam saatlerine devam edeceğini belirten valilik halkı olumsuz durumlara karşı uyardı: "Kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın meydana getireceği olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler, ağaç ve direk devrilmesi) vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...