Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Eylül 2018 20:22

Ankara Valiliğinden 'şarbon' açıklaması

Ankara Valiliği, "Mamak ilçesinde bazı kişilerden şarbon şüphesiyle kan örneği alınarak inceleme için Halk Sağlığı Laboratuvarına gönderildiği" iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Ankara Valiliğinden 'şarbon' açıklaması
ankara,,şarbon,

Valilikten yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında,  "Mamak'ta şarbon şüphesi"ne ilişkin iddiaların yer aldığı belirtildi.

Söz konusu iddialarla ilgili incelemelerin yapıldığı ifade edilen  açıklamada, bugün itibarıyla Mamak ilçesinde, şarbon şüphesiyle ilgili yapılmış  bir ihbarın bulunmadığı, tetkik amacıyla vatandaşlardan kan örneği alınmadığı  vurgulandı.

Mamak'ta herhangi bir şarbon vakasının ve sağlık kurumlarına şarbon  şüphesiyle yapılmış bir başvurunun bulunmadığının altı çizilen açıklamada,  vatandaşların bu tür asılsız ve maksatlı iddialara itibar etmemesi, yetkili  makamlar tarafından yapılan açıklamaları dikkate alması istendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...