Tgrt Haber
17 Şubat 2020 13:38

Ankara Valisi Şahin paylaştı! İşte sosyal medyanın konuştuğu Hasan'ın son hali

Sokakta yaşayan ve anlattıklarıyla bir anda sosyal medyanın konuştuğu isim haline gelen Hasan M. ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ankara Valisi Vasip Şahin, Hasan M.'nin son halini paylaştı ve "Mutlu olduğu bir işi, huzurla yaşayacağı sıcak bir yuvası var." ifadelerini kullandı.

Ankara Valisi Şahin paylaştı! İşte sosyal medyanın konuştuğu Hasan'ın son hali
Hasan ,,ankara hasan,

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda söylediği sözlerle dikkat çeken Hasan M. kısa sürede Türkiye'nin konuştuğu isim haline gelmişti.

Sözkonusu videonun yüz binlerce paylaşım almasından sonra Ankara Valiliği de harekete geçmiş, Vali Vasip Şahin, "Gönlü zengin, yüreği kocaman Hasan’a ulaştık" açıklamasını yapmıştı.

Vali Şahin, Hasan M. ile ilgili yeni bir mesaj daha paylaştı ve Hasan M.'nin tedavisinin tamamlandığını ve yeni bir işi ile evinin olduğunu duyurdu.

Vali Vasip Şahin, Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:

Milletimizin gönlünü fetheden kocaman yürekli Hasan M.’i misafir ettik.Tamamlanan tedavisinin ardından bugün işbaşı yapan Hasan’ın da artık, mutlu olduğu bir işi, huzurla yaşayacağı sıcak bir yuvası var. Teşekkürler hayırseverler, Teşekkürler Türkiye.

Ankara Valisi Şahin paylaştı! İşte sosyal medyanın konuştuğu Hasan'ın son hali

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...