Tgrt Haber
24 Aralık 2018 22:15

Ankara'da CHP/HDP krizi 'Mansur yavaş bizi yok saymamayı öğrenecek'

HDP Grup Başkanvekili Ayhan Bilgen Meclis’te basın toplantısı düzenleyerek güncel gelişmeleri değerlendirdi.

Ankara'da CHP/HDP krizi 'Mansur yavaş bizi yok saymamayı öğrenecek'
mansur yavaş,,chp,

-Mansur Yavaş’ın “HDP Mansur Yavaş’a oy vermeyeceğiz diyor o yüzden görüşmeyi düşünmüyorum” açıklamasının sorulması üzerine.-

Şehirleri yönetmek isteyenlerin o şehirde yaşayan herkesin oyuna talip olma konusunda sükunet ve sağduyu ile hareket etmesi gerekiyor. Bu bütün adaylar için geçerlidir. Son seçimlerde oyu en hızlı artan parti biziz. 2014’te aldığımız oy ile 24 Haziran’da aldığımız oya baktığımızda neredeyse 4’e 5’e katlanmış bir oy gerçekliğimiz var. Dolayısıyla sıcak seçim atmosferine girildiğinde bütün adaylar bize oy veren seçmen kitlesini de yok saymayan bir siyaset geliştirmeyi öğrenecekler. Biz Ankara’da büyükşehiri de tartışıyoruz ama kimi ilçelerde de aday gösterip göstermeme konusunda demokrasi bloku olarak gördüğümüz çevrelerle görüşmeler yapıyoruz. Meclis üyeliği konusunda güçlü bir kampanya yürüteceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...