Tgrt Haber
27 May 2021 23:25

Ankara'da doktora bıçaklı saldırı

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir kişi, kendisini uyaran doktoru bıçakladı.

Ankara'da doktora bıçaklı saldırı
Ankara,doktor,saldırı,Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ankara’da bir kişi doktoru bıçaklayarak yaraladı. Olay Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. Ortopedi Asistanı Doktor Ertan İskender, hasta muayene ettiği esnada hastaneye gelerek taşkınlık çıkaran Bayram N.’yi uyardı. Uyarılara aldırış etmeyen Bayram N.,  Doktor Ertan İskender’i elinden ve belinden bıçakladı. Hastanenin güvenlik görevlileri bıçaklı saldırgan Bayram N.’yi etkisiz hale getirerek polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Bayram N.’yi gözaltına aldı.

HASTANEYE GELİP TAŞKINLIK ÇIKARDI

Gözaltına alınan Bayram N.’nin birkaç haftadır herhangi bir rahatsızlığı olmadığı halde hastaneye gelip taşkınlık yaptığı öğrenildi. Bugün de aynı şekilde hastaneye gelen Bayram N., doktoru bıçaklayarak yaralandı. Doktorun ise hayati tehlikesinin olmadığını öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

BAKAN KOCA: DURUMU YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

Sağlık Bakanı Koca, saldırıya ilişkin Twitter hesabından bir açıklama yaptı.
Koca, "Ertan İskender bir hastanın saldırısına uğrayarak elinden ve belinden yaralandı. Bıçaklı saldırıya uğrayan hekimimiz şu an ameliyatta. Durumu yakından takip ediyorum. Şifa veren eli kesmeye çalışmanın affı mümkün değil" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...