Tgrt Haber
10 Ağustos 2021 09:26

Ankara'da FETÖ operasyonu: 12 gözaltı

Terör örgütü FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanması ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca 12 gözaltı kararı verildi.

Ankara'da FETÖ operasyonu: 12 gözaltı
Ankara,FETÖ,mahrem yapılanması,emniyet,

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen talimata istinaden yapılan çalışmalar neticesinde, HTS analiz çalışmaları soncu sözde üst düzey örgüt mensupları ve bağlı oldukları ’mahrem sorumlularla’ çok sayıda iletişim kurdukları tespit edilen, örgütsel kodlamaları ile örgüte yüksek derecede bağlı oldukları anlaşıldı.

12 ŞÜPHELİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

Silahlı terör örgütünün Emniyet mahrem yapılanması içerisinde yer aldıkları belirlenen, tamamı daha önce kamu görevinden çıkarılmış ve rütbeleri sökülmüş 2’si 1. sınıf, 2’si 2.sınıf emniyet müdürü olmak üzere 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik işlemlere Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce devam edildiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...