Tgrt Haber
18 Şubat 2016 04:01

Ankara'da kırmızı alarm

Saldırının ardından denetimlerini sıklaştıran Başkent polisi, şüpheli kişi ve araçlara yönelik kontrollerini arttırdı.

Ankara'da kırmızı alarm
ankara, alarm,

Başkent'teki terör saldırısının gerçekleştirildiği Merasim Sokak'ın ikinci bir emre kadar araç ve yaya trafiğine kapalı kalacağı bildirildi.Merasim Sokak'ta saat 18.30 sıralarında meydana gelen terör saldırısının ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü, tüm birimleriyle kırmızı alarma geçti.İnönü Bulvarı'nın, Genelkurmay kavşağından Kara Kuvvetleri kavşağına kadar olan bölümü her iki yönden araç ve yaya trafiğine kapalı tutuluyor.Merasim Sokak'ta servis araçlarının geçişi sırasında patlamanın yaşandığı noktada Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Terör ve istihbarat birimleri ise saldırının kimler tarafından gerçekleştirildiğini ve kullanılan patlayıcı miktarını tespit edebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet savcılarının nezaretinde devam eden çalışmalar kapsamında Merasim Sokak'ın ikinci bir emre kadar askeri araçlar dahil olmak üzere araç ve yaya trafiğine kapalı olacağı öğrenildi.Öte yandan, saldırının ardından denetimlerini sıklaştıran Başkent polisi, şüpheli kişi ve araçlara yönelik kontrollerini arttırdı. Kentin giriş ve çıkış noktalarında önlem alan polis, şüpheli gördüğü araç ve sürücüler üzerinde uygulama yapıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...