Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Aralık 2018 03:12

Ankara’da yolda yürüyen gruba silahlı saldırı: 4 yaralı

Ankara’da bir otomobilden inen şahısların yolda yürüyen gruba açtığı ateş sonucu 4 kişi yaralandı.

Ankara’da yolda yürüyen gruba silahlı saldırı: 4 yaralı
ankara,silahla ateş,çankaya,silah,maganda

Alınan bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Çankaya ilçesi Yaşamkent Mahallesi 3250'nci cadde üzerinde meydana geldi. Siyah bir otomobille gelen silahlı şahıslar araçtan inerek, kaldırımda yürüyen kişilere ateş açtı. Açılan ateş sonucu 4 kişi yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde incelemeleri esnasında ateş eden şahıslara ait olduğu düşünülen bir tabanca buldu.

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren iki kişi gözaltına alındı

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki silahlı saldırıyı gerçekleştiren iki kişi, kısa sürede polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Yaşamkent Mahallesi 3250'nci cadde üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıyı gerçekleştiren A.A. (30) ve S.F'nin (33) yakalanması için çalışma başlattı. 

Çalışmalar sonucunda ekipler, A.Y. (34), E.G. (55), B.O. (36) ve A.V'nin (33) yaralandığı olayda, silahla ateş açan A.A. ve S.F'yi olayda kullanıldığı düşünülen silahla birlikte kısa sürede yakaladı. 

Öte yandan olaya karışan tarafların daha önceden Kahramankazan ilçesinde ortak inşaat işleri yaptıkları ve silahlı saldırının nedenin alacak verecek meselesinden dolayı olduğu öğrenildi. 

Saldırganların emniyetteki işlemleri devam ediyor.  

Musa Erdoğan 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...