Tgrt Haber
20 Ağustos 2016 23:35

Ankara'daki Elazığlılar terör saldırısını lanetledi

Ankara'daki Elazığlılar, Elazığ Emniyet Müdürlüğüne PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıyı lanetledi.

Ankara'daki Elazığlılar terör saldırısını lanetledi
ankara, elazığ,

Ankara'daki Elazığlılar, Elazığ Emniyet Müdürlüğüne PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıyı lanetledi.

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, eski Elazığ milletvekilleri, il ve ilçe derneklerinin üyeleriyle başkentte yaşayan Elazığlılardan oluşan grup Güvenpark'ta toplandı.

Türk bayrakları taşıyan grup, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı attı.

Bakan Yardımcısı Alpay, Türkiye'nin uzun yıllardır adları farklı olsa da hedefleri aynı olan, FETÖ ve PKK saldırılarıyla karşı karşıya kaldığını belirtti. 15 Temmuz darbe girişiminin, Elazığ'da gerçekleştirilen saldırıdan farklı görülemeyeceğini vurgulayan Alpay, şunları kaydetti:

"Olayı bir bütün olarak değerlendirmek lazım. Hepimiz aynı hissiyatla ve aynı duygularla duruş sergilemek durumundayız. Şundan hiç kimsenin endişesi olmasın; Türk milleti azmiyle, kararlılığıyla 79 milyon tek ses, tek nefes, tek bilek, tek yürek olarak bu konuda kararlılıkla, azim ve cesaretle mücadeleyi sürdürecektir. Hiç kimse, bu millete diz çöktüremeyecek. Toplumu baskı altına almak ve Elazığ'ı cezalandırmak için ya da Türkiye'nin muhtelif yerlerindeki illerimizi cezalandırmak için nöbeti birbirinden devralan terör örgütleriyle baş başayız. Herkes bu fotoğrafı böyle görmek ve böyle değerlendirmek durumundadır."

Elazığ Kültür Derneği Genel Başkanı Haşim Çakırbay ise "İhanet şebekeleri, devletimizin, milletimizin ve Elazığlıların sağduyusuyla inşallah hedefine ulaşamayacaktır." dedi.

Çakırbay, Elazığ Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...