Tgrt Haber
30 Haziran 2022 17:12 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 17:26

Feci kazada kahreden olay! Anne ve oğlu aynı arabada can verdi

Bursa'da anne ve oğlunun bulunduğu otomobil karşı yönden gelen tırla kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada anne ve oğlu aracın içinde sıkışarak can verdi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Feci kazada kahreden olay! Anne ve oğlu aynı arabada can verdi
Bursa,Kaza,Trafik

Bursa'da öğle saatlerinde meydana gelen kazada, Orhaneli'den Bursa istikametine seyreden blok mermer yüklü tır ile karşı istikametten seyreden Adnan Yılmaz idaresindeki otomobil ile  kafa kafaya çarpıştı.

OTOMOBİL ADETA PESTİLE DÖNDÜ

Kazada otomobil adeta pestile dönerkek, içerisinde bulunan 67 yaşındaki Fatma Yılmaz ve oğlu Adnan Yılmaz çok kötü şekilde otomobile sıkıştı. İhbar üzerine, olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Feci kazada kahreden olay! Anne ve oğlu aynı arabada can verdi

EKİPLERİ CABASI YETMEDİ

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılan anne ve oğlunun hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemesinin ardından anne ve oğlunun cansız bedeni morga kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Öte yandan hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Adnan Yılmaz'ın köy düğünlerinde seyyar çay ocağı kurup çay satarak geçimini sağladığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...