Tgrt Haber
18 Haziran 2015 12:03

'Annem hasta' dedi esnafı dolandırdı

Adana'da iş yaptırmak bahanesiyle gittiği 8 esnaftan "hastam var" diyerek bin 500 lira dolandıran zanlı tutuklandı.

'Annem hasta' dedi esnafı dolandırdı
esnaf, dolandırıcı,

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda, 8 esnaf polise gidip, bir kişinin önce kendilerine iş yaptırmak için başvurduğunu sipariş verdiğini daha sonra ise telefonla arayarak, "Annem hastalandı hastaneye götüreceğim ama üzerimde para yok yeğenimi göndereyim de ona 150 lira para verin" dediğini ve kendilerinin de inanarak yanlarına gelen kişiye para verdiklerini söyledi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şikayet üzerine esnaftan zanlının eşkalini aldı. Yapılan çalışmada zanlının Mehmet T. (24) olduğu belirlenerek gözaltına alındı.
Emniyete getirilerek sorgulanan zanlının, işsiz olduğu için dolandırıcılık yaptığını söylediği öğrenildi. Polis, 8 esnaftan bin 500 lira para dolandırdığını belirlediği zanlıyı adliyeye sevk etti. Mehmet T. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...