Tgrt Haber
01 Temmuz 2022 07:23 - Güncelleme : 01 Temmuz 2022 07:35

Antalya’da erkek arkadaş dehşeti: Boğazını bıçakla kesti, kimseyi yaklaştırmadı

Antalya’da cani herif tartıştığı kız arkadaşını boğazından ve boynundan defalarca bıçakladı. Çevredekilerin yardım etmek istediği kadına yaklaştırmayan öfkeli adam mahallelinin tepkisinden korkarak kaçtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadının tedavisi sürerken polis ekipleri yaya olarak kaçan Özkan G’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Antalya’da erkek arkadaş dehşeti: Boğazını bıçakla kesti, kimseyi yaklaştırmadı
antalya,erkek arkadaş

Kan donduran görüntüler Antalya’dan geldi. Antalya’nın Kepez ilçesinde meydanda gelen olayda iddiaya göre Özkan G. ile kız arkadaşı N.K. sokakta bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Özkan G., yanında taşıdığı bıçağı N.K.’yı boğaz ve boynundan defalarca bıçakladı.

YANINA KİMSEYİ YAKLAŞTIRMADI

N.K. isimli kadın kanlar içinde yere yığılırken çığlık sesini duyan etraftakiler olaya müdahale etmek istedi. Elindeki bıçağı bırakmayan öfkeli cani, yerdeki N.K.’nın baş kısmını ayaklarının arasına alıp yanına kimseyi yanaştırmadı. Mahallelinin artan tepkisi üzerine Özkan G, olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Antalya’da erkek arkadaş dehşeti: Boğazını bıçakla kesti, kimseyi yaklaştırmadı

POLİS EKİPLERİ ÇALIŞMA BAŞLATTI

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ağır yaralanan kadın, hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise Özkan G’yi yakalamak için çevrede araştırma başlattı.

DEHŞET ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Özkan G’nin, N.K.'yi bıçakladıktan sonra yere yatırma ve yanına kimseyi yaklaştırmadığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde ayrıca iki kişinin saldırganı ikna etmeye çalışması ve ardından bir süre sonra yaralı kadının ambulansa yer alması da yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...