Tgrt Haber
14 Ağustos 2022 08:07 - Güncelleme : 14 Ağustos 2022 08:19

Boşanma aşamasındaki kadını sokak ortasında öldürdü

Antalya’da 3 çocuk annesi kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından sokak ortasında öldürüldü.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Boşanma aşamasındaki kadını sokak ortasında öldürdü
antalya,kadın cinayeti,ölüm,cinayet

Antalya’da bir kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından sokak ortasında silahla öldürüldü.

Olay, saat 22.00 sırasında Döşemealtı ilçesi Dağbeli Mahallesinde meydana geldi. 42 yaşındaki Serkan A., boşanma aşamasında olduğu eşi 37 yaşındaki Şenay A. ile konuşmak için düğünde bulunduğu alana geldi. İddiaya göre Serkan A., konuşmak istediği eşini otomobile bindirmek isteyince genç kadın itiraz etti. Bunun üzerine Serkan A., Şenay A.’ya tabanca ile iki el ateş etti.

Boşanma aşamasındaki kadını sokak ortasında öldürdü

3 ÇOCUK ANNESİ KADIN ÖLDÜ

Silah sesini duyan düğündeki vatandaşlar ambulans çağırdı. İhbarla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde 3 çocuk annesi kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Boşanma aşamasındaki kadını sokak ortasında öldürdü

Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından Şenay A.’nın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinden dağlık alana kaçan Serkan A.’yı yakalamak için ekiplerin çalışması devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...