Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Aralık 2020 15:53

Antalya'da şiddetli deprem

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. AFAD ise saat 15.44'te Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremde can ve malı kaybı yaşanmadığı açıklandı.

Antalya'da şiddetli deprem
antalya

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 15.44'te Gazipaşa ilçesi açıklarında 5,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 77,58 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

AFAD'ın Twitter hesabından depreme ilişkin, "Gazipaşa ilçesi açıklarında meydana gelen deprem sonrası an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır." paylaşımında bulunuldu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, depremde can ve mal kaybı yaşanmadığını duyurdu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: "Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Depremden hemen sonra harekete geçen Bakanlığımız hasar tespit ekipleri incelemelerine başladı. Şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadık."


Antalya'da şiddetli deprem

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...