Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Temmuz 2021 16:38

Antalya'daki yangınlar için Rusya'dan destek! 3 uçakla çalışmalara katıldılar

Dün öğle saatlerinde Antalya'da başlayan yangınlara müdahale sürerken Türkiye'ye destek Rusya'dan geldi. Rusya, 3 adet Be-200 yangın söndürme uçağıyla destek veriyor.

Antalya'daki yangınlar için Rusya'dan destek! 3 uçakla çalışmalara katıldılar
antalya,yangın,rusya

Antalya'nın Manavgat ve Akseki ilçelerinde dün öğle saatlerinde başlayan orman yangınları hala kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Manavgat yangını nedeniyle 3 kişi hayatını kaybederken 122 kişi ise yangından etkilendi. 18 köy ve mahallenin boşaltıldığı yangında Türkiye'ye destek Rusya'dan geldi.

Rusya, 3 adet Be-200 yangın söndürme uçağını Antalya'daki yangınların söndürme çalışmalarına destek vermesi için gönderdi.

Antalya'daki yangınlar için Rusya'dan destek! 3 uçakla çalışmalara katıldılarRusya'nın desteğine ait görüntüleri ise Türkiye Büyükelçiliği Twitter hesabından paylaşıldı. Yapılan paylaşımlarda şu ifadeler kullanıldı:

"Rus ekiplerin Türkiye'deki yangınları söndürmek için yürüttüğü özverili çalışmalardan görüntüler. Türkiye'nin güneyinde çıkan orman yangınlarının en kısa sürede ve en az hasarla söndürülmesini temenni ederiz. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde 3 Rus "Be-200" yangın söndürme uçağı, Türk tarafına yardım etmektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...