Tgrt Haber
05 Nisan 2014 13:45

Apple Store'un Zorlu Center'daki mağazası bugün açıldı

Teknoloji devi Apple'ın aylardır beklenen Türkiye mağazası bugün saat 10'da kapılarını açtı.

Apple Store'un Zorlu Center'daki mağazası bugün açıldı
Apple Store,Zorlu Center,mağaza,teknoloji devi,apple,türkiye mağazası

Açılışın ilk saatlerinde binlerce kişinin ziyaret ettiği mağazanın önünde uzun kuyruklar oluştu. Mağazanın ilk müşterilerinden olmayı isteyen Apple hayranları ise dün geceden itibaren sıraya girdi.
APPLE ÇALIŞANLARINDAN SÜRPRİZ ALKIŞ
Mağazaya giren müşterileri bekleyen sürprizlerden biri Apple çalışanlarının alkışlaması. Mağazaya giren müşterileri tempo tutarak bir anda alkışlamaya başlayan Apple çalışanları daha sonra Türkiye için özel olarak tasarlanan tişörtleri hediye olarak veriyor.
NAZAR BONCUKLU KAPAKLAR ÇABUK TÜKENDİ
Apple hayranlarının en fazla ziyaret ettiği standlardan biri aksesuvarlar oldu. Türkiye'deki müşterilerine özel olarak hazırlatılan nazar boncuk tasarımlı iPhone kapakları, dakikalar içinde tükendi. Buna ek olarak müşterilerin en çok satın aldığı ürünlerden bir diğeri de iPad Mini oldu.
İLK APPLE STORE MAĞAZASI...
İlk Apple Store mağazası 2001’de McLean Virginia ve Glendale Kaliforniya’da açıldı. Avrupa’da açılan ilk mağaza Londra’daki Apple Store Regency. Üst segment olan High Profile Apple Store’ların ilkiyse 2001’de New York Soho’da, ikincisi 2006’da Beşinci Cadde’de görücüye çıktı.
ZORLU CENTER'DA APPLE STORE
Zincirlikuyu Zorlu Center’daki mağazada 100’den fazla çalışan ve 200 ürün bulunuyor. Ürün çeşitleri arasında Mac, iPhone, iPad, iPod, Apple TV ve Apple aksesuarlar var. Apple Store yetkilileri indirim ya da fırsat günleri için Nuh diyor da tarih vermiyor. Onun yerine mağazayı ziyaret edecek ilk 4 bin 500 kişiye Apple Store tişörtü hediye ediyorlar.
Açıldığı 2001’den bugüne Apple Store’ları gezen ziyaretçi sayısı 1 milyar'a ulaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...