Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ağustos 2022 18:34 - Güncelleme : 16 Ağustos 2022 18:45

Benzini döküp, çakmağı çaktı! Aracını yakan kundakçı kardeşi çıktı

Manisa'da gece saatlerinde alevlere teslim oldu. Yangın kısa sürede söndürülürken güvenlik kameralarını inceleyen adam, aracının kardeşi tarafından kundaklandığını öğrenince şoke oldu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Manisa,Yangın,Kundakçı

Manisa'nın Kula ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, Olay, evinin önüne aracını park eden S.B, gece saatlerinde sokaktan gelen sesi kontrol etmek için dışarı çıktığında park halindeki aracının yandığını gördü.

Bir yandan yangına ilk müdahaleyi yapan S.B. ve mahalleli vatandaşlar, diğer yandan da durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan aracı söndürdü. Aracının kundaklandığını iddia eden adam, aralarında husumet olduğunu ve onların yaktığından şüphelendiğini belirterek kardeşi E.C. ve eşi Z.C.'den şikayetçi oldu.

ARACI ATEŞE VERDİĞİ ANLAR KAMERADA

Araç sahibinin ikamet ettiği evde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, ceket ve kapüşonlu bir şüphelinin elindeki bir şişe ile yürüyerek araç başına geldiği, elindeki şişeyi aracın sol ön tarafına koyarak ateşe verdiği ve daha sonra olay yerinden yaya olarak uzaklaştığı görülüyor.

İFADELERİ ALINIP SERBEST BIRAKILDILAR

Kamera görüntülerini inceleyen emniyet güçleri, görüntüler ve araç sahibinin ifadesi doğrultusunda hemen harekete geçerek, E.C. ve eşi Z.C. isimli şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Emniyet güçlerinin yaptığı çalışmalar doğrultusunda olayla ilgisi bulunduğu tespit edilen T.Ö.(38) isimli şüpheli Kula ilçe sınırları içerisinde yakalanarak el sıvaplarının ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce yakalanan diğer şüpheliler E.C. ve eşi Z.C. el svaplarının ve ifadelerinin alınmasının ardından Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden serbest bırakıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...