Tgrt Haber
02 Eylül 2017 23:24

Arazi kavgası kanlı bitti! Ölü ve yaralılar var

Giresun'un Şebinkarahisar İlçesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Arazi kavgası kanlı bitti! Ölü ve yaralılar var
arazi kavgası,

Olay, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Altınçevre Köyünde meydana geldi. 55 yaşındaki Ali Çiftçi ile komşusu ve aynı zamanda akrabaları olan İsmet, eşi Dursune ve oğlu Adnan Çiftçi ve yakınları Sinan Çiftçi arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ali Çifti, av tüfeğiyle akrabalarına ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği İsmet, Dursune, Adnan ve Sinan Çiftçi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Şebinkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen 55 yaşındaki Dursune Çiftçi, yolda yaşamını yitirdi. Jandarma, olayda kullanılan tüfekle birlikte Ali Çiftçi'yi gözaltına aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...