Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Kasım 2015 13:23

Arkadaşının cesedini teşhis edince gözyaşlarına boğuldu

Adana’da Seyhan Nehrinde bir erkeğe ait ceset bulundu. Ölen şahsın arkadaşı, cesedi teşhis ederken gözyaşlarına boğuldu.

Arkadaşının cesedini teşhis edince gözyaşlarına boğuldu
adana, seyhan, ceset, arkadaşı,

Adana’da Seyhan Nehrinde bir erkeğe ait ceset bulundu. Ölen şahsın arkadaşı, cesedi teşhis ederken gözyaşlarına boğuldu. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi’nde meydana geldi. Adana Büyükşehir Belediyesi Seyhan Nehri temizlik ekibi, Seyhan Nehrinde temizlik yaparken kıyıya yakın bir yerde hareketsiz halde duran bir kişinin olduğunu görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, su altı polis amirliğine haber verdi. Su altı ekibi nehirden erkek cesedini çıkardı. Çıkartılan cesedin kime ait olduğunu öğrenmek için ceset üzerinde kimlik araştırması yapıldı ancak şahsın kimliği belirlenemedi.
Bu arada temizlik görevlileri geçtiğimiz perşembe günü cesedin bulunduğu yere yakın bir yerde Yaşar Kara (24) isimli şahsa ait bir kimliğin bulunduğunu ve polise teslim edildiğini söyledi. Polis bu bilginin üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Kayıp Büro Amirliği ekipleriyle irtibata geçti. Yapılan görüşmede Yaşar Kara isimli şahsın geçen hafta çarşamba günü kayıp olduğu, ailesinin de şuan yanlarında olduğu bildirilerek şahsın kimlik fotoğrafı olay yerindeki polislere gönderildi. Polis kimlik fotoğrafından cesedin kimliğini belirlemeye çalıştı ancak tam teşhis yapamadı. Polis hemen kayıp büroda bulunan Kara’nın arkadaşı Okan Aktay ile ağabeyi Serdal Kara’yı olay yerine getirdi.

Okan Aktay, polis nezaretinde cesedin yanın getirildi. Cesedi teşhis eden Aktay, şahsın arkadaşı Yaşar Kara olduğunu söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. Aktay, daha sonra polis tarafından cesedin yanından uzaklaştırıldı. Yaşar Kara’nın ağabeyi ise, kardeşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu, onu uyuşturucudan kurtarmak için çok mücadele ettiğini, İzmit’e gönderdiğini ancak çarşamba günü Adana’ya gelip kaybolduğunu gözyaşları içinde anlattı. Yaşar Kara’nın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...