Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Eylül 2017 10:22

Arkadaşlarıyla uyuşturucu kullanırken öldü

Konya'da kullanılmayan müstakil bir evde, arkadaşlarıyla aşırı dozda uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen bir kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Arkadaşlarıyla uyuşturucu kullanırken öldü
konya,,uyuşturucu,,aşırı dozdan öldü,

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Yeni Mahalle Saz Bey Sokak'ta kullanılmayan müstakil bir evde meydana geldi. İddiaya göre, bir arkadaş grubuyla tek katlı eve gelerek uyuşturucu madde kullandığı sırada fenalaşan şahıs yere yığıldı. İhbar üzerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalede bulunduğu şahıs ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Üzerinden kimlik çıkmayan 30 yaşlarındaki erkek şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şahsın cebinde bir miktar uyuşturucu madde bulunduğu öğrenildi.

Aşırı dozda uyuşturucu madde aldığı için hayatını kaybettiği bildirilen şahsın bulunduğu evde polis ekipleri inceleme yaptı. İncelemede evdeki şırınga başlığı ile alüminyum folyo kağıtları dikkat çekti. 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...